App Available

Company Detail

  1. Home
  2. Human Resource Management
  3. Company detail
employer

About “Kennan Kaley”

Är det lönsamt att spela online poker?

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, sw.poker-4all.com de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier.

För resten måste du göra det själv. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel.

Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. 3) Välj spelet upp online. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Du är fri att använda den till alla dina spel.

Varje hand av poker sänds live online som det sker. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. En kamera fångar bordet hela tiden. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Spelet sänds i liknande format. Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. Det beror på din personliga bankroll.

Om du är en avancerad spelare kan du satsa upp till en viss nivå.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.